2012. június 30., szombat

Kis varázslás, nagy változás egy nappaliban

Sokan vannak úgy, hogy egy helyiség berendezésekor jó ízléssel válogatják össze az alapdarabokat, de mégiscsak átlagos marad az a szoba, nem lesz benne semmi különleges, semmi magával ragadó. Az ördög pedig a részletekben rejlik, ez ebben az esetben is igaznak bizonyul.

Az ÖSSZHANGOT megteremteni - nem könnyű feladat, és néha kell valaki, aki friss szemmel meglátja a változtatásokban rejlő lehetőségeket. Ez tulajdonképpen a "stílusba hozás", amikor vagy lecserélünk falszínt, képeket, szőnyeget vagy hozzáteszünk más apró kiegészítőket. Mint éppen ebben a nappaliban tették.

A kiinduló állapot:


Ez egy világos, napos nappali szoba - lenne. De így csak homályos, színtelen és mondhatni unalmas. Szakszerű segítséggel viszont merészséget, energiát, életet leheltek bele. A döglött falszínt, és azt a nem sok vizet zavaró képet lecserélték, a nehéz szőnyeget is (ami nekem azért igen tetszetős) egy könnyedebb darabra.


A legbátrabb választás az egészen elütő színes-mintás függöny, de az abban megjelenő narancs fellelhető az egyik szőnyegen, úgyhogy máris megvan a harmónia.


Ennek a szőnyegnek a  közelében pedig a függöny anyagából találunk díszpárnát, így már teljes a létjogosultsága annak a függönymintának



Az asztali lámpák is nagyon jól lettek megválasztva, azok színe teljes összhangban van a mintás fotelek kékjével. Nagyon nagyot dob a szoba megjelenésén a kép helyére felkerült óra, mint dekorációs és funkcionális elem. Könnyed, és úgy mutatós, hogy egyáltalán nem zavar bele a színekbe. 
Így lehet valami nem átlagos, hanem különleges, élettel teli és abszolút hangulatos.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...