2012. január 23., hétfő

A szín ábécéje: az indigókék

Egy igen misztikus szín van ma terítéken: az INDIGÓKÉK. Ennek a színnek az energiája a tudattalan énünkkel kapcsol össze bennünket, és segítségével megtapasztalhatjuk azt az érzést, hogy az univerzum részesei vagyunk.

Pozitív indigókék kulcsszavak: felfogóképesség, szabályok, idealizmus, megtisztítás, állhatatosság, rendíthetetlenség, engedelmesség.
Negatív indigókék kulcsszavak: fanatikus, önelégült, ritualista, hazug, függőség.


Az indigókék erővel és hatalommal rendelkezik. Átalakít és megtisztít. Az indigókék a harmadik szem, a homlokcsakra, a jövő megtervezésének képessége. Az indigókék többet lát a láthatónál. Az igazságnak szenteli magát, felfedi az ismeretlent. Az indigókék a jövőért küzd. Azt mondja, "véghez fogom vinni", ahelyett, hogy csak képzelődne róla. Az indigókék a gondolat tisztasága. Az indigókék az átalakító. Az indigókéknek az a tisztelet, mint halnak a víz.

Az indigókék a szabályokat szent rítusokká alakítja. Az indigókék a harmadik szem felnyitója, lehetővé teszi, hogy átlássunk az anyagi világon, de belevesszünk az űrbe. Ahhoz, hogy lehorgonyozzon, energiáit arra szánja, hogy fenntartsa az ősi módokat. Az indigókék olyan szerkezetet hoz létre, amelyben sem az eltérés, sem a különbség nem tekinthető lehetségesnek vagy kívánatosnak. Az indigókék számára a szerkezet a biztonsági háló. Az indigókék számára nincs köztes út. Mindent vagy semmit akar. Az indigókék hite rendíthetetlen. Szereti a törvényt és a rendet. Megvédi az emberek jogait. Az indigókék az igazság, a bíró és az esküdtszék. Az indigókék nagyon tudatában van a ranglétra fokozatainak. Az indigókék válsághelyzetben végtelenül lelkiismeretes és megbízható. Az indigókék nélkülözhetetlennek érzi magát. Az indigókéknek mindig minden sikerül. Mindig készen áll a megmentésre.

Az indigókék arra ösztönöz, hogy lelki vezetők legyünk. Az indigókék a spirituális fertőtlenítőszer. Az intuíció indigókékkel kezdődik, amely az első lépés a magasabb tudás felé. Az indigókék nagyon drámai szín - a dráma királynője. A színészi hivatás az indigókék sugárhoz tartozik. A lelkészhez hasonlóan a színésznek is fel kell adnia saját énjét, hogy eljátsszon egy szerepet. Az indigókék szeszélyes is lehet, de sohasem középszerű. Az indigókék hangulata szerint egyszer fent jár a fellegekben, a következő pillanatban pedig mélyre zuhan. A munka során az egyik pillanatban nagy lelkesedést érez egy projekt iránt, majd hirtelen teljes érdektelenség fogja el. Az indigókék a hű szolga. Az indigókék mohón vágyik az élet értelmére. Az indigókék ihletett hitszónok és író. Az indigókék összebékíti a tudományt és a vallást. Harmadik szeme lehetővé teszi, hogy meglássuk a hatás mögött a valódi okokat. Ennek megértéséhez dolgoznunk kell az indigókékkel. Az indigókék tudja mikor kell mozgósítani az energiákat, és mikor kell megállni. Az indigókék állandóan arra buzdít, hogy átvizsgáljuk gondolkodásunkat. Az indigókék felkészül a rejtélyek és lelki dimenziók birodalmára.

Az indigókék személyiségek drámaiak és kábítóak lehetnek. Szexuális szinten ő lehet Don Juan vagy a végzet asszonya. Az indigókék sommás kijelentéseket tesz. Az indigókék tud. Sőt, tudjuk, hogy tud. A negatív indigókéknek csekély a bizalma. A negatív indigókéknek tudatosítania kell az öncsalást és a vágyat az önmutogatásra, mely népszerűtlenné teheti. A vakbuzgóság egy indigókék gyarlóság. A negatív indigókék a cél zavaró hiányát jelezheti, a balszerencsében való hitet. Az indigókék fanatikussá válhat, ha nem tartja nyitva mindkét szemét. Az indigókék legnagyobb gyengesége az érdemtelenbe vetett hit. A negatív indigókék vakbuzgó. A mély, sötét indigókékből teljesen hiányzik a megértés. Minden függőség a negatív indigókékhez kapcsolódik. A függőség a következőt mondja: valami nincs jól az életedben. Az indigókék rajong a rend iránt. Az indigókék képviseli a sötétség óceánját, mégis arra kér bennünket, hogy keljünk át rajta. Az indigókék a más szférákba vezető ajtó.

Az indigókéknek nyugtató hatása van, ezért ez a szín a lakáson belül a csendes területeken működik jól, úgymint a hálószoba vagy a tanulószoba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...