2010. december 30., csütörtök

Óévbúcsúztató bejegyzés

Úgy gondoltam, hogy ez az év itt a blogban érjen véget valami igazán "szívet melengetővel és lelkesítővel", ami átkísér bennünket az új évbe.
Egyszerűen most csak idézni szeretnék Rhonda Byrne Az Erő című könyvéből, aki így ír A Szeretet kulcsai című fejezetben:

"Ha azt akarod, hogy az életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogyan még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe! Akármilyen erősen szerettél eddig, duplázd meg magadban az érzést, tízszerezd meg magadban az érzést, százszorozd meg magadban az érzést, növeld ezerszeresére, milliószorosára, mert ilyen rengeteg szeretetre vagy képes! Nincs határ, nincs plafon, bármekkora szeretet érzésére képes vagy, és ez a rengeteg szeretet mind ott rejlik benned. Szeretetből vagy. Ebből az anyagból gyúrtak, ez a természeted, ahogyan az élet és a világegyetem természete is ez. Sokkal több szeretetre vagy képes, mint amennyit valaha adtál, vagy amennyit el tudsz képzelni. 
Ha beleszeretsz az életbe, nincs többé határ. Minden korlát ledől, ami eddig a pénz, az egészség, a boldogság és a sikeres kapcsolataid útjában állt. Ha beleszeretsz az életbe, többé semmi sem foghat vissza, és minden amit szeretsz, szinte azonnal megjelenik az életedben. Az emberek megérzik a jelenlétedet, ha belépsz egy helyiségbe. Csak úgy záporoznak rád a lehetőségek, a negativitás pedig a legkisebb érintésedre szertefoszlik. Sokkal jobban érzed majd magad, mint azt valaha is lehetségesnek tartottad. Tele leszel energiával és lendülettel, és kielégíthetetlen gyönyörűséget lelsz az életben. Olyan könnyűnek érzed magad, akár egy levegőben repkedő tollpihe. Minden, amit szeretsz, a lábad előtt hever. Szeress bele az életbe, engedd szabadjára magadban ezt az erőt, és megállíthatatlan, legyőzhetetlen leszel!

Hogyan szerethetsz bele az életbe? Ugyanúgy, ahogy egy másik emberbe - imádsz mindent ami vele kapcsolatos! Ha szerelmes vagy valakibe, csak a szerelmet látod, csak a szerelmet hallod, csak a szerelemről beszélsz, és csak a szerelmet érzed, teljes szívedből! És épp ez a megfelelő módja annak, hogy kihasználd a szeretet végső erejét - ha szerelembe esel az élettel."


 Minden kedves olvasómnak, látogatómnak kívánom, hogy legyen boldogságban, sikerekben gazdag az elkövetkező 2011-es éve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...