2010. június 12., szombat

Érzések és lakókörülmények hálójában

Számos NEGATÍV ÉRZÉS, mint az agresszió, düh, harag, beszűkültség, védtelenség érzése, diszharmónia, tehetetlenség, bűntudat, félelem, stressz azért jelenik meg az életünkben, mert valamilyen hajlamunkat vagy képességünket nem juttatjuk kifejezésre, és azt a tudatalattiba kényszerítjük.
Azonban az elfojtás is energia, ami észrevétlenül a lelkünkben lappang, és egy nap a legkülönfélébb módokon utat tör magának. Lehet, hogy idegi zavarokban, testi vagy lelki egészségkárosodásokban, lakóhelyi vagy emberi konfliktusokban nyilvánulnak meg az elfojtott energiák.

Például valakinek nincs meg a megfelelő önbecsülése, ez a bizonytalanság érzését generálhatja a lelkében, ami a lakóterületre leképezve egy élvezhetetlen, zajokkal terhelt lakásban nyilvánulhat meg. Vagy ha valaki folyamatosan dühöt, haragot érez, mert nincs meg a bátorsága a cselekvésre, kezdeményezésre, akkor lehetséges, hogy a lakásában csak hegyes növényi levelekkel találkozunk, vagy az illető folyamatosan veszekedő szomszédokat vonz magához. Akinél szinte folyamatosan jelen vannak a negatív érzések, mert az életéből hiányzik valami, amit nem mer felvállalni, szinte mágikusan vonzódik bizonyos lakással kapcsolatos helyzetekhez és összeütközésekhez.


Ráadásul, amíg nem ismeri fel valaki a negatív érzéseinek igazi okát, és nem kezd el a saját természetével összhangban cselekedni, addig ez egy ördögi kör marad: ha valakinél adott a nyugtalanság, feszültség érzése, erősen zajos környezetű, nyugtalanságot árasztó lakást keres, és mert zajosak és nyugtalanítóak a lakáskörülmények, ezért megerősítést nyer a feszültség, nyugtalanság érzése.

E körből nehéz kitörni, amíg az ember nem látja át az összefüggéseket - ebben lehet segítségedre a feng shui tanácsadás - és nem igyekszik az érzéseit az ellenkezőjére fordítani. Ha valaki lelki biztonságban tudja magát, olyan lakást szerez, amelyikben testileg is védettnek érzi magát, harmóniába kerül ezzel a kint és a bent.

Igen fontos tehát, hogy merj élni a saját értékeiddel és képességeiddel, hogy a saját természetes utadon járj, mert csak így kaphatsz meg mindent, amiről álmodtál; egy teljes és őszinte életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...